Épületek kőfelületének tisztítása

A környezeti hatások következtében, a korábban tiszta, új épület és annak díszítőelemei hamar elvesztik látványos színük, tisztaságuk.

Gyors és környezetbarát megoldás

Az üvegszemcse szóró bármilyen típusú falazat tisztításához tökéletes megoldást nyújt anélkül, hogy roncsolná a tisztítandó felületet.
Az üvegszemcse szórónak nem okoz problémát a mészkőből, márványból, kőből, műkőből, téglából, salak blokkból vagy betonból épült és/vagy díszített felület. Bronz vagy réz szobrok tisztítására is alkalmas.
Használható graffiti, kalcium foltok és penész eltávolítására is. Még a régi szmog, olajfolt sem jelent számára akadályt.
A homokkal ellentétben az újrahasznosított üvegszemcse és víz nem okozott kárt a tisztított felületben, ellenben nagyon hatékonyan eltávolította szmogot, illetve festéket.

Eszközünk

Cégünk által használ üvegszemcse szóró a világ leggyorsabb, környezetbarát felületelőkészítő eszköze. Eltávolítható vele szinte bármilyen típusú bevonat gyorsan, hő képződés nélkül és por nélkül. Mindenre képes, amire egy homokszóró eszköz, csak jobban. A festékeket és a bevonatokat gyorsabban megtisztítjuk, kevesebb koptatóanyagot felhasználva, porképződés nélkül. A víz hozzáadásával nagyobb tömeget és így energiát ad a megfelelő hatás eléréséhez. A gép egyszerűsége miatt ( tartály belsejében víz és koptatóanyag keveréke van ) megbízható és könnyen kezelhető. Nincs hatalmas porfelhő, a közelben mások továbbra is biztonságosan dolgozhatnak.

Faltisztítás

Kő homlokzat, lábazat tisztítás, térkő tisztítás, sírkő tisztítás, beton és fal felületek tisztítása

A pormentes szemcseszóró a tökéletes eszköz bármilyen típusú falazat tisztításához és újrafestéséhez, készüljön az téglából, salak blokkból, kőből vagy betonból. Eltávolítható akár egy különálló graffiti, akár több réteg festék is. Az eljárás kitűnően használható kalcium foltok és penész eltávolítására is. Még régi olajfoltok, gumi és festékcsíkok is eltávolíthatók parkolók és autóutak aszfaltjáról és betonjáról.

Faltisztítás

Graffiti szakszerű eltávolítása

Falra rajzolt szövegek és ábrák szinte minden közösséget sújtanak. Árt az esztétikai színvonalnak, és az ügyfeleket is visszatarthatja attól, hogy meglátogassanak egy vállalkozást. Magasnyomású mosással nem lehet megszabadulni tőle. A homokfúvás károsíthatja az eredeti anyagot. A szódás szemcseszórás kipusztíthatja a közelben levő füvet és növényzetet. A pormentes szemcseszóró eltávolítja a graffitit, sértetlenül hagyja az eredeti felületet és a közeli növényekre is ártalmatlan.

Fa felületek

Festék eltávolítása

A pormentes szemcseszórás kitűnő a festék, poliuretán, lakk, pecsétek és más bevonatok fáról történő gyors és könnyű eltávolítására. Még a régi fa felületekkel is elérhető, hogy teljesen újnak látsszanak. A pormentes szemcseszórás keményfákon a legbiztonságosabb, de finomabb szóróanyagot és alacsonyabb nyomást alkalmazva puhább fákat is kezelhet károsodás nélkül.

Autóipar

Fém autóalkatrész, fémfelület tisztítás, rozsdamentesítés

A pormentes szemcseszórás sokkal gyorsabb, mint a homokfúvás vagy a szódás szemcseszórás. Mivel a víz csökkenti a súrlódást és megakadályozza a hőképződést, nem merül fel a vetemedés kockázat úgy, mint homokfúvás esetén. Ráadásul, amikor a rozsdagátlót is megfelelően használják, eltávolítják a kloridokat és tökéletes, festésre kész felületet kapnak. A pormentes szemcseszórás megoldja a homokfúvás által okozott vetemedési problémát és a szódás szemcseszórás által okozott festéktapadási problémákat is. A pormentes szemcseszórási eljárás gyorsabb, tisztább és zöldebb, mint bármilyen más, rendelkezésre álló festékeltávolítási technológia.

Referenciaképek, munkafolyamat